DREAM GREEN ACADEMY ON TÄÄLLÄ!

 

26941270_1531448570284577_264335478_n.png
DREAM GREEN ACADEMY - LOGO.png

Minulla on ilo esittää Vihernurkka Gardendesignin uusi tytäryhtymä DreamGreenAcademy: Vihreä-unelma-akatemia, jonka alla löydät koulutus- ja inspiraatio/videokurssit.

Kaikki kurssit on saatavana suomeksi sekä ruotsiksi ja saat molemmat versiot kun tilaat kurssin. Ensimmäinen kurssi on: SYYSPARVEKE ja jatkokurssit ovat: TALVI-, KEVÄT;, SEKÄ KESÄPARVEKE.

Kun ostat tämän kurssin sinulla on mahdollisuus ostaa jatko-osat puoleen hintaan. Ne ovat täynnä kasvivalintavinkkejä, hoito-ohjeita sekä koristeluideoita jotka soveltuvat ajankohtaiseen vuodenaikaan.

 

Mitä voit odottaa Syysparveke-videokurssilta?

  • ASKEL ASKELEELTA-OHJEITA. Näet miten tyhjä, betoninen parveke muuttuu kukkivaksi hyvänolon keitaaksi. Konkreettisia neuvoja ja selkeitä ohjeita koko muutosmatkan ajan.
  • VASTAUKSIA. Saat vastauksia yleisimpiin kysymyksiin syyskasvien hoidosta ja valinnasta.
  • INSPIROI OMAA LUOVUUTTASI. Tavoitteeni on tarjota yksinkertaisia ideoita, jotka herättävät oman luovuutesi ja auttavat sinua loihtimaan juuri sinunlaisesi syysparvekkeen.
  • MUISTILISTA. Mukana listaus kuvineen kaikista käyttämistäni materiaaleista. Muista kuitenkin, että mahdollisuuksia on rajattomasti. Älä anna muistilistan rajoittaa luovuuttasi, vaan hyödynnä sitä inspiraation lähteenä.
  • TYÖKALU UNELMION VISIOMISEKSI. Saat käyttöösi yksinkertaisen työkalun unelmien ja tavoitteiden määrittelemiseksi. Tätä työkalua voit käyttää paitsi parvekkeesi suunnittelussa myös lähes jokaisen arkielämän pulman ratkomisessa.