DREAM GREEN ACADEMY ÄR HÄR!

 

26941270_1531448570284577_264335478_n.png
DREAM GREEN ACADEMY - LOGO.png

Jag har glädjen att presentera Gröna hörnan Gardendesigns nya dotterbolag DreamGreenAcademy som står för skolnings-samt inspirationsvideokurser. Alla kurser kommer att finnas tillgängliga på finska och svenska och du får båda versionerna när du beställer en kurs.

Som första kurs under DreamGreenAcademy introducerar jag: HÖSTBALKONGEN. Vid köp av den här kursen har du möjlighet att köpa de tre följande, vinter-, vår-, och sommarbalkongen kurserna till halva priset. I dem får du många tips om växtval, skötsel samt dekorationsideer som passar till den aktuella årstiden.

 

vad kan du förvänta dig av videokursen höstbalkongen?

  • STEG FÖR STEG ANVISNINGAR. Du ser hur en tom balkong med betonggolv förvandlas till en blommande må-bra oas. Konkreta råd och anvisningar under hela processen.
  • SVAR. Du får svar på de mest ställda frågorna som berör val samt skötsel av höstblommorna.
  • INSPIRERA DIN EGEN SKAPARKRAFT. Mitt mål är att erbjuda enkla lösningar som väcker din egen skaparkraft och hjälper dig att förverkliga en höstbalkong som passar just dig.
  • KOM-IHÅG-LISTA. Du får en lista med bilder samt information om alla material som har använts. Kom ändå ihåg att det finns oändliga möjligheter. Låt inte kom-ihåg-listan begränsa dig utan se den som en inspirationskälla.
  • VERKTYG FÖR ATT VISUALISERA DINA DRÖMMAR. Du får till ditt förfogande ett enkelt verktyg som hjälper dig att konkret nå fram till vad du vill uppnå. Det här verktyget kan du använda förutom till att planera din balkong även till att lösa nästan vilket problem som helst i din vardag.